Inleveren betekent opleveren

Inleveren betekent opleveren

Inleveren betekent opleveren

Inleveren betekent opleveren

Al ruim 60 jaar ervaring in de metaalhandel

Wij hebben een heel lange ervaring in de in- en verkoop van uw ijzer en andere oude metalen. En we geven een eerlijke en goede prijs voor uw afval. De ophaal service is gratis. 

Ophaalservice

Vaak bellen mensen ons als ze veel oud ijzer of andere metalen hebben liggen. Onze klanten zijn zowel particulieren als bedrijven. We halen de metalen gratis op. Dit kan variëren van een enkele wasmachine tot een vrachtwagen vol oud ijzer. Om uw metaalafval af te halen, beschikken wij over een truck voorzien van een open laadbak en een truck met containersysteem. Die laatste is zeer geschikt voor het tillen van zware objecten. Doe voor het ophalen, verwijderen en recyclen van metaal een beroep op ons specialisme. Wij zijn zes dagen per week bereikbaar, voor en na werktijd. En u kunt ons altijd bellen of bereiken via Whatsapp.

Containerbakken plaatsen

Als u gaat verbouwen, komt daar veel oud ijzer bij vrij. Wij plaatsen een containerbak bij u thuis. Zo kunt u alles in een keer verzamelen. We halen de container weer op als deze vol is. Onze containers hebben een inhoud van 2 tot 28 kub

Inkoop en verkoop

Inleveren betekent opleveren!


wij kopen en verkopen:

*Gruis

  Knipijzer

  Balkijzer

  En alle soorten aluminium


Maar ook:

*Rood koper        Elektromotoren

  Geel koper         PVC-Kabels

  RVS                    Zink en lood

  Brons

Bij vragen: bel ons